Feda Trading

Wij vernietigen gegarandeerd de data van uw (afgeschreven) ICT-apparatuur

Data vernietiging service

Indien u behoefte heeft om de gevoelige gegevens op uw datadragers snel, veilig en efficient te laten vernietigen kunt u vertrouwen op FEDA Trading B.V.

Wij verzekeren u dat uw privacygevoelige data niet meer toegankelijk zal zijn voor onbevoegden door alle datadragers te wissen mét certificaat of onherstelbaar te vernietigen. (indien nodig ook bij u op locatie) . Vervolgens bieden wij u de keuze om tegen een leuke restwaarde de apparatuur van u over te nemen of bij u terug te bezorgen op locatie. Indien gewenst kunnen wij de apparatuur ook professioneel testen, herstellen, upgraden en gebruiksklaar met een eventuele image terug terug inleveren.

Wij werken met vertrouwde software waarmee we de apparatuur kunnen testen, wissen en registreren zodat u een duidelijk overzicht ontvangt welke units zijn gewist.

Eigen ophaalservice

Wij hebben een eigen ophaalservice voor uw afgeschreven ICT-apparatuur, ongeacht of het gaat om gebruikte laptops, desktops, mobieltjes, netwerkapparatuur of andere componenten. Met onze eigen ophaalservice kunt u er zeker van zijn dat uw apparatuur in goede handen blijft, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het regelen van het vervoer. Wij nemen alles voor u mee, zorgen ervoor dat de ruimte netjes wordt achtergelaten en komen onze afspraken stipt na.

 

U kunt volledig op ons vertrouwen, wij beheren het gehele proces van ophalen t/m gecertificeerd wissen met de grootst mogelijke zorg en aandacht.

Milieubewust

Door uw oude hardware te recyclen, draagt u bij aan de bevordering van duurzaamheid in de economie. Bij Feda Trading B.V. hechten we veel waarde aan duurzaamheid en zorgen er voor dat de hardware opnieuw wordt ingezet. Wist u dat met met het opnieuw inzetten van een laptop tot 220KG Co2 bespaard wordt ?

Wij werken met een WEEELABEX gecertificeerde partner samen. Hierbij wordt rekening gehouden met de beleidseisen over onder andere het verminderen, het maximaal hergebruiken en het inzamelen van elektronisch afval.

Data vernietiging service

Interesse ?

Vul dan onderstaand formulier in, bel ons op +31686886760 of neem contact op via WhatsApp

    Scroll naar boven